Autolämpöjärjestelmät pitävät auton lasit puhtaana jäästä ja huurteesta - Stadin Fixus
Harva asia on yhtä ärsyttävä kuin paksun jääkerroksen raaputtaminen tuulilasista ennen istumista jääkylmään autoon. DEFA:n autolämpöjärjestelmällä voit unohtaa kaiken tuon. Tee talvestasi lämpöisempi maailman myydyimmällä auton sähköisellä esilämmitysjärjestelmällä!

DEFA-moottorinlämmittimet on suunniteltu juuri sinun autoosi

DEFA on maailman johtava moottorinlämmittimien valmistaja, ja heidän tavoitteenaan on suunnitella kaikkiin markkinoilla oleviin autoihin parhaiten sopiva moottorinlämmitin.  Voit siis olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen ratkaisun moottorillesi, olipa kyseessä perinteinen auton lohkolämmitin, säteilylämmitin ti moderni PTC-letkulämmitin.

Moottorinlämmitin esilämmittää moottorin varmistaen paremman voitelun ja pienemmän kitkan. Tämä vähentää moottorin kulumisen lisäksi myös polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä. Moottorinlämmitin lämmittää moottorin nesteitä, jolloin moottori palaa puhtaammin ja tuottaa lämpöä myös auton sisätiloihin. Kun yhdistät moottorinlämmittimen sisätilanlämmittimeen, saat sekä lämpimän auton että kirkkaat lasit.

Lämmin auto ja kirkkaat ikkunat

Termini™ II -sisätilanlämmitin on yhdistelmä tehokkuutta ja tyylikästä muotoilua. Se lämmittää autosi ikkunat sekä sulattaa jään ja lumen. Lämmin ilma ja lämpimät ikkunat estävät kondension muodostumista ajomatkan alussa. Valmiiksi kirkkaat auton lasit säästävät aikaasi ja tekevät autostasi turvallisemman liikenteessä. Mallisto sisältää sopivan tehoisen sisätilanlämmittimen kaikkiin ajoneuvoihin ja olosuhteisiin sipulitie.

Termini™ II on yksinkertainen asentaa kaikkiin ajoneuvoihin; joko keskikonsolin sivuun, hansikaslokeron alle tai jalkatilan sivuseinään. DEFA Termini™ sopii kompaktin koon ja tyylikkään muotoilun ansiosta kaikkiin asennuspaikkoihin. DEFAn täydellisellä autolämpöjärjestelmällä Termini™ lämmittää automaattisesti autosi esiasetetun lähtöajan mukaan. PTC-teknologian avulla se laskee lämmitystehoa sisätilan lämmetessä säästäen sähköä.

Varma käynnistys jokaisena aamuna

Moderneissa autoissa on useita ominaisuuksia, jotka kuormittavat akkua. Kylmä ilma, mukavuustoiminnot ja lyhyet ajomatkat kuluttavat akun varaustasoa nopeammin kuin laturi ehtii sitä ladata. Kun auton akku on tyhjä, se ei enää kykene käynnistämään autoa, ja jatkuva alhainen varaustila tai toistuvat syväpurkaukset heikentävät akkua nopeasti. Kun näin on käynyt, usein ainoa vaihtoehto akun vaihtaminen uuteen.

MultiCharger-akkulaturi pitää auton akun täynnä, jolloin auto käynnistyy talven jokaisena aamuna. MultiCharger-akkulaturi sisältyy kaikkiin WarmUp-sarjoihin.

Hallitse lämmitystä myös kotisohvalta autolämpöjärjestelmän avulla!

Asentamalla Link- tai Bluetooth-autolämpöjärjestelmän pystyt ohjaamaan lämmitystä matkapuhelimellasi täydellisesti.  Sovelluksella voit määrittää lähtöaikoja, kytkeä lämmityksen päälle ja pois, seurata akun lataustilaa ja vastaanottaa varoituksen, mikäli lämmittimen virtajohto on kytkettynä autoa käynnistettäessä.

Autolämpöjärjestelmä sisältää myös sisätilanlämmittimen ja kiinteän akkulaturin. Järjestelmän avulla pidät entistä parempaa huolta moottorista, akusta ja sähköisistä järjestelmistä sekä takaat kuskille mukavamman matkan.


Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550