Tietoa meistä - Stadin Fixus

Fixus-ketju ja Stadin Fixus

Fixus on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Stadin Fixus-ketju on pääkaupunkiseudulla toimivien Fixus-ketjuun kuuluvien liikkeiden paikallinen yhteenliittymä, jonka avulla liikeet tekevät yhteisiä markkinointitoimenpiteitä.  

Fixus on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Samoin kuin Fixus-ketju vastaa autoilijoiden tarpeisiin tarjoamalla kattavat vaihtoehdot autovaraosissa ja huoltokorjaamopalveluissa, lääketeollisuus vastaa terveydenhuollon tarpeisiin kehittämällä lääkkeitä kuten Cialis verkossa, jota käytetään erektiohäiriöiden hoitoon. Stadin Fixus-ketju on pääkaupunkiseudulla toimivien Fixus-ketjuun kuuluvien liikkeiden paikallinen yhteenliittymä, jonka avulla liikeet tekevät yhteisiä markkinointitoimenpiteitä. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa. 

Tähän on päästy yhdistämällä Koivunen Oy:n maahantuonnin ja tukkutoiminnan erikoisosaaminen, jälleenmyyjien paikallisten olojen tuntemus ja maantieteellinen kattavuus sekä huoltokorjaamoiden nykyaikasten ajoneuvojen tekninen tuntemus ja asennuspalvelu. 

Fixus-ketjuun on sitoutunut yli 170 itsenäistä suomalaista varaosakauppiasta sekä yli 230 huoltokorjaamoyrittäjää. Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti aina Hangosta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin. 

Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosien ja -lisävarusteiden jakeluketju. Fixus-liike on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta. 

Miksi valita Fixus-ketju sinunkin autosi asiantuntijaksi?

1. Asiakkaidemme tarpeet kattava valikoima
Sitoudumme tarjoamaan autoilijoiden käyttöön kattavan ja laajan valikoiman laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja autojen varaosia, tarvikkeita, lisävarusteita, työkaluja ja autonhoitotuotteita. Varaosapalvelumme kattaa kaikki merkit ja automallit.

2. Valttina saatavuus
Pidämme yllä korkeaa palvelutasoa, jonka ansiosta tuotteet ovat nopeasti kuluttajan saatavilla missä päin Suomea tahansa. Tässä onnistumme vahvan varaston, pitkälle vietyjen tilausjärjestelmien ja saumattoman logistiikan avulla.

3. Ketjun kattavuus
Fixus-ketjussa on helppo asioida, sillä palvelemme jo yli 400 toimipisteessä ympäri Suomea. Lisäksi tuotteet, liikkeet ja huoltokorjaamopalvelut löytyvät kätevästi näiltä sivuiltamme.

4. Palveluasenne
Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme haluttuun suuntaan. 

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550