Autokorjaamo Teholehto Oy | Stadin Fixus

Autokorjaamo Teholehto Oy

Kivipyykintie 6, Vantaa 01260, Finland

Yritystiedot

minikuva1Autokorjaamo TehoLehto on Vantaan Kuninkaanmäessä sijaitseva autokorjaamo.

Korjaamme ja huollamme henkilö- ja pakettiautot ammattitaidolla, merkistä ja mallista riippumatta. Huollamme kaikki merkit valmistajan antamien huolto-ohjeiden mukaisesti. Valmistajan myöntämä takuu pystyy edelleen voimassa huoltomme jälkeen.

 

Yritysesittely

Huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin

TEHOLEHTO3

Fixus-piste Teholehto on asian-tunteva monimerkkikorjaamo, joka palvelee kuluttajia ja yrityksiä hyvien yhteyksien varrella.

Kätevästi Lahdentien vieressä Kuninkaanmäessä sijaitseva Fixus autokorjaamo TehoLehto palvelee autoiljoita kaikkien automerkkien korjaus- ja huoltotarpeissa. Korjaamon toiminnasta vastaa Ville Lehto, joka omaa noin 10 vuoden kokemuksen autokorjaamoalalta.

"Henkilökunnallamme on erikoisosaamista PSA- ja VAG konsernin sekä Mecede-Benz merkkisistä autoista. Erikoisosaaminen on syntynyt  henkilökunnallemme heidän toimittuaan aiemmin kyseisisiin automerkkeihin erikoistuneissa korjaamoissa" Ville Lehto tokaisee. 

Artikkelikuva2

Kuva: Ranskalaiset autot kuuluvat Autokorjaamo Teholehdon erikoisosaamisen piiriin. Kesän kynnyksellä auto on hyvä huoltaa varmaan lomareissukuntoon.

Teholehdon kolmen ammattilaisen korjaamohalli on varustettu kahdella korjaamonosturilla ja kaikilla tarvittavilla työkaluilla sekä testereillä. Sähköiset huoltokirjat saadaan päivitettyä ja auton takuu säilyy voimassa, sillä huollot tehdään valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. 

Päästömittaukset tehdään omalla laitteella ja huollon yhteydessä auto voidaan käyttää edullisesti läheisessä katsastuspisteessä.

Kattavat rengaspalvelut ja lisävarusteasennukset

Rengaspalvelu kattaa sekä uusien renkaiden myynnin että renkaiden kausisäilytyksen. Rengasmerkkeinä ovat Hankook, Kapsen, Matador, Continental ja Nokian Renkaat. 

TehoLehdossa asennetaan myös autoihuihin lisävarusteet, kuten parkkitutkat, peräkoukut ja lisälämmittimet. Myös Eberspächer ja Webasto korjaukset onnistuvat.

Korjaamossa voidaan korjata ja kunnostaa myös vaurioituneita moottoreita. Myös manuaali- että automaattivaihteistotkin saadaan Teholehdossa korjattua.

IMG 2936 Medium

20190617 204946 Medium

Kuva: TehoLehdossa korjataan myös moottorit ja vaihteistot. Ville Lehto esittelee juuri kasattua vaihteistoa.

Myös pakettiautot

Autokorjaaamo Teholehto osaa myös pakettiautot. Lähialueen yritysten hyötyajoneuvot pidetään nopealla palvelulla hyvässä toimintakunnossa. Myös isommat remontit onnistuvat, Ville kertoo esimerkiksi vaihtaneensa hiljattain Mercedes-Benz Sprinteriin vaihtomoottorin.

Vaurio- ja ruostekorjaukset

Vaurio- tai ruostekorjauksissa asiakas voi kääntyä Ville Lehdon puoleen, olipa kyseessä sitten helmanvaihto tai isompi korjaus sekä maalaus.

Teholehto palvelee autoilijoita kaikissa auton käyttöön liittyvissä asioissa. Määräaikais- ja vuosihuollot, öljynvaihdot, vikadiagnoosit tai isommat koneremontit, Kuninkaanmäen Fixus-korjaamoon voi aina ottaa yhteyttä. 

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 17:00:00
Tiistai
08:00:00 - 17:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 17:00:00
Torstai
08:00:00 - 17:00:00
Perjantai
08:00:00 - 17:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550