CarCorner | Helsinki

CarCorner

Rattitie 26B, Helsinki 00770, Finland

Yritystiedot

minikuvaTarjoamme autollesi merkkikorjaamon ammattitaidon sekä sinulle edullisemman ja paremman palvelun. Monet pikkuviat korjaamme ilman ajanvarausta nopeasti ja huolellisesti.

CarCornerissa myös autojen pelti- ja maalaustyöt ovat ammattilaisten käsissä. Kolarin ja kolhujen sattuessa osaamme auttaa nopeasti ja luotettavasti aina pienistä lommoista suuriin korin oikaisuihin ja ylimaalauksiin asti.

Voit luottaa huoltamaamme autoosi vuodenajoista riippumatta, sekä siihen että se on asianmukaisesti huollettu ja korjattu sovittuun hintaan. Käyttämämme varaosat ovat laadultaan sekä hinnaltaan autoosi sopivia.

Lisäksi teemme ammattitaidolla autojen meikkaukset, pesut, puhdistukset, sekä tuulilasien vaihdot.

 

Yritysesittely

Autot kuntoon ammattitaidolla

CARCORNER3

Kuva: Nykyaikaiset korjaamotilat sijaitsevat Helsingin Tattarisuolla.

CarCorner on täyden palvelun Fixus-korjaamo kaikille automerkeille. Huollot, korjaukset sekä vauriokorjaukset tehdään ripeästi ja huolellisesti.

Malmin lentoaseman itäpuolella sijaitsee kaikkien automerkkien Fixus-korjaamo CarCorner. Yrittäjä Diar Abdullahilla on nuoresta iästään huolimatta jo pitkä kokemus moottoriajoneuvojen tekniikasta.

”Ensimmäisen autoni ostin jo 14-vuotiaana”, muistelee autoja ja moottoripyöriä nuoresta asti harrastanut Diar.

Opintojen jälkeen hän työskenteli aluksi merkkiliikkeissä autohuollon parissa, kunnes perusti oman korjaamonsa vuonna 2009.

Huollot ja vauriokorjaukset

CarCornerissa huolletaan ja korjataan kaikkia automerkkejä. Korjaamolla on kaikki tarvittavat testerit ja työkalut. Määräaikaishuoltojen lisäksi palveluihin kuuluvat muun muassa diagnostiikka, ilmastointihuollot, katsastuspalvelu, laiteasennukset, nelipyöräsuuntaukset, tuulilasin vaihdot, öljynvaihdot, pakokaasutestit myös diesel-autoille ja pikahuollot sekä caravan-huollot.

IMG 2698

Kuva: Korjaamossa pystytään lukemaan kaikkien autojen vikakoodit langattomasti

Lisäksi automaalaritutkinnon suorittanut yrittäjä tarjoaa nopeaa ja luotettavaa apua vauriokorjauksissa alkaen pienistä parkkipaikkakolhuista aina suuriin korin oikaisuihin ja ylimaalauksiin asti. Myös ruostekorjaukset yrittäjä lupaa tehdä kilpailukykyiseen hintaan.

IMG 2689

Kuva: CarCorner vaihtaa myös autojen tuulilasit. Tuulilasit toimittaa Pilkington.

Korjaamon palveluihin kuuluvat myös rengastyöt ja auton pesut sekä meikkaukset.

Ripeää ja ystävällistä palvelua

CarCorner on pieni mutta tehokas korjaamo, joka tunnetaan ystävällisestä palvelustaan.

IMG 4832

Kuva: CarCornerissa asiakaspalvelu on ykkösasia. 

”Huoltoajan saa nopeasti ja pyrimme saamaan kaikki autot valmiiksi jo saman päivän aikana. Sijaisauton tarjoamme ilmaiseksi”, sanoo Diar. Huoltojen ja korjausten hinnat sovitaan etukäteen. Fixus-korjaamon käyttämät varaosat ovat laadultaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Monet pikkuviat voidaan korjata ilman ajanvarausta.

CarCornerin tiloissa on ilo asioida. Sekä asiakaspalvelun puolella että korjaamohallissa kaikki on siistissä järjestyksessä. Kahden ammattilaisen voimin palvellaan asiakkaita kaikissa auton huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa.

IMG 2686

Kuva: CarCornerin tilat ovat väljät ja nosturipaikkkoja on kolme. Korjaamossa voidaan huoltaa helposti myös pakettiautot ja matkailuautot.

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
09:00:00 - 17:00:00
Tiistai
09:00:00 - 17:00:00
Keskiviikko
09:00:00 - 17:00:00
Torstai
09:00:00 - 17:00:00
Perjantai
09:00:00 - 17:00:00
Lauantai
09:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550