EAP-Auto | Stadin Fixus

EAP-Auto

Hirvisuontie 25, Espoo 02810, Finland

Yritystiedot

minikuva1

EAP-Auto sijaitsee lähellä Turun moottoritietä ja Kehä III risteystä. Hyvä sijainti tuo korjaamoon asiakkaita laajalta alueelta aina Vihdistä ja Helsingistä saakka. Lisäksi korjaamon maine hyvästä palvelusta ja asiakkaiden auttamisesta tuo jatkuvasti uusia asiakkaita puskaradion kautta.

EAP-Auto on monimerkkikorjaamo joka huoltaa sekä korjaa kaikki automerkit. Korjaamolla on oikeudet korjata ja huoltaa myös hybridi- ja sähköautoja. Korjaamon palveluihin kuuluu määräaikaishuoltotoimien lisäksi kaikki rengaspalvelut, ilmastointihuollot, lisävarusteiden asennukset ja sekä katsastuspalvelut.

Korjaamossa on kaksi nosturipaikkaa sekä yksi lattiapaikka. Ovikorkeus on 3.6 metriä ja korjaamossa voidaan huoltaa ja korjata myös asunto- ja pakettiautoja. Autohuollon yhteydessä on mahdollista tilata myös auton pesupalvelu sekä haluttaessa myös sisäpuhdistus.

Tervetulleeksi palvelevaan autohuoltoon!

 

Kirkkonummen Kylmälässä sijaitseva STS Evitskog huoltaa ja korjaa kaikki autot. Autohuollon lisäksi korjaamo toimii yleiskorjaamona monille kodin pienkoneille, kuten ruohonleikkureille ja lumilingoille. Korjaamon toiminnasta vastaa Jan Phjepsen ja palvelua on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, englanniksi ja saksaksi.

Korjaamo on varustettu tarvittavin nykyaikaisin korjaamolaittein ja kaikki korjaustoimet pystytään suorittamaan ja tarvittaessa erikoistyökaluja saadaan hankittua nopeasti toisista Fixus korjaamoista. Korkeat tilat mahdollistavat myös raskaankaluston, matkailuautojen ja pakettiautojen huoltamisen.

Useimmat korjaamon asiakkaat tulevat lähiseudulta (Evitskog, Kylmälä, Lapinkylä, Veikkola, Kirkkonummi), mutta myös Espoon, Helsingin ja Siuntion autoilijat ovat hyvin löytäneet korjaamon. Asiakkaat arvostavatkin korjaamon laatua, hyvää palvelua sekä kohtuuhintaisuutta.

Yritysesittely

Nuori korjaamo on nopeasti löytänyt palvelusta tykkäävät asiakkaat

1.PääkuvaIMG 4529 3

Espoon Hirvisuolla sijaitseva EAP-Auto on aloittanut toimintansa vuonna 2016. Nykyisessä Hirvisuon toimipisteessä alkaa vuonna 2021 jo yrityksen neljäs toimintavuosi. EAP-Auton nimi tule Espoon apupalvelu Oy:stä. 

Yrityksen perustaja Olli Hirvonen kouluttautui alkujaan autonkorin korjaajaksi, mutta harrastus autojen korjaamiseen vei työskentelemään autojen huoltojen ja korjaamisen kanssa. Alkujaan autokorjaamotoiminta lähti käyntiin omien ja kavereiden autojen korjaamisesta. Myöhemmin kokemusta tuli myös toimimisesta rallihuollossa ja lopulta Kaulahteen avattiin oma korjaamo vuonna 2016. Vuonna 2018 korjaamo siirtyi Hirvisuolle.

Korjaamon sijainti lähellä Turun moottoritietä ja Kehä III risteystä tuo korjaamoon asiakkaita laajalta alueelta aina Vihdistä ja Helsingistä saakka. “Asiakkaat ovat löytäneet yrityksen nimenomaan palvelun takia. Lisäksi korjaamon maine hyvästä palvelusta ja asiakkaiden auttamisesta tuo jatkuvasti puskaradion kautta lisää uusia asiakkaita.“, kertoo yrityksen toiminnasta vastaava yrittäjä yrittäjä Olli Hirvonen. 

EAP-auto korjaa ja huoltaa kaikki autot myös hybridi ja sähkö

2.vastaanottoIMG 4521 2

Nykyaikaisen korjaamon palveluiden tarjoaminen asiakkaille vaatii myös jatkuvaa kouluttautumista. Vuosittain osallistutaan 2-3 koulutukseen, joista viimeisin valtuutti EAP-Auton korjaamaan myös Hybridi- ja sähköautoja.

EAP-Auto on monimerkkikorjaamo joka huoltaa sekä korjaa kaikki automerkit. Korjaamolla on oikeudet korjata ja huoltaa myös hybridi- ja sähköautoja. Korjaamon palveluihin kuuluu määräaikaishuoltotoimien lisäksi rengaspalvelut, ilmastointihuollot, lisävarusteiden asennukset ja sekä katsastuspalvelut.

Kaikki autojen ilmastointilaitteiden huolto, korjaus ja vianetsintä voidaan suorittaa EAP-Auto:ssa. “Ilmastointijärjestelmä pitää lähes aina huuhdella, mikäli kompressori vaihdetaan ilmastointilaitteen huoltotyön yhteydessä. Mikäli huuhtelu jätetään tekemättä, varaosatakuu raukeaa”, mainitsee Olli. Ilmastointilaitteen huolto ja R123a-kylmäaineen lisäys on helppo ja kätevä toteuttaa muun huollon yhteydessä.

Korjaamossa on kaksi nosturipaikkaa sekä yksi lattiapaikka. Ovikorkeus on 3.6 metriä ja korjaamossa voidaan huoltaa ja korjata myös asunto- ja pakettiautoja. Autohuollon yhteydessä on mahdollista tilata myös auton pesupalvelu sekä haluttaessa myös sisäpuhdistus.

Kaikki rengaspalvelut myynnistä allelaittoon

3.asiakastilatIMG 4524 2

EAP tarjoaa asiakkaillensa kaikki rengasliikkeen palvelut. Liikkeessä ei ole omia rengasvarastoja, mutta renkaat saadaan liikkeeseen nopealla toimituksella maahantuojalta. Myynnissä on kaikki rengasmerkit. Rengasvaihdon yhteydessä asiakkaat voivat jättää renkaat myös säilytykseen ja tällä hetkellä rengasäilössä on myös tilaa.

Sijaisauto tai pakettiauto veloituksetta myös muuttoihin

EAP autolla on asiakkaiden sijaisauto tarpeisiin tarjolla erikoisuus, nimittäin pakettiauto. Asiakkaat voivat käyttää pakettiautoa myös asiakkaiden omiin tai ystäviensä muuttoihin sekä tavaroiden hakemiseen veloituksetta. Tavallisia henkilöautoja on tarjolla myös sijaisautoiksi peräti kuusi kappaletta. Yhteensä sijaisautoja on tarjolla kuusi kappaletta.

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 16:30:00
Tiistai
08:00:00 - 16:30:00
Keskiviikko
08:00:00 - 16:30:00
Torstai
08:00:00 - 16:30:00
Perjantai
08:00:00 - 16:30:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni
Lisäksi avoinna sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 17:00
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550