Finno-Auto, Autohuolto | Espoo

Finno-Auto

Finnoonniitynkuja 1, Espoo 02270, Finland

Yritystiedot

minikuva2Autohuolto Finno-Auto on vuodesta 2006 toiminut autohuolto. Ammattitaitoiset autoasentajat korjaavat ja huoltavat niin henkilö- kuin pakettiautotkin. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, nopeaan ja laadukkaaseen työhön sekä korkealaatuisiin Fixus-tarvikkeisiin ja varaosiin.

Autohuolto Finno-Auton henkilökunnalla on vuosien kokemus autoalalta ja juuri tästä johtuen yritys pystyy tarjoamaan todella kattavat autojen huolto- ja korjauspalvelut automerkistä riippumatta.

Meillä asioidessasi voit luottaa työn korkeaan laatuun ja siihen, että ajaminen on huollon jälkeen turvallista.

Yritysesittely

Suomenojalla autot huolletaan myös iltaisin

IMG 2182

Finno-Auto huoltaa ja korjaa kaikkia automerkkejä. Lisäksi palveluihin kuuluvat tuulilasin vaihdot, ilmastoinhuollot sekä lasien tummennukset ja rengashotelli.

Finno-Autossa tehdään pitkää päivää, jotta asiakkaiden autot saadaan kuntoon. Arkisin korjaamo on avoinna aina kahdeksaan asti illalla. Verkossa toimiva ajanvaraus toimii kuitenkin 24h.

Finno-Auton sijainti Länsiväylän läheisyydessä on hyvä. Toimipaikasta on nopeat kulkuyhteydet joka suuntaan, ja lähimmälle bussipysäkille matkaa on vain 50 metriä.

"Asiakkaamme ovat pääosin lähiseudun yksityisautoilijoita sekä yrityksiä, sillä palvelemme kaikkien merkkien huoltokorjaamona", kertoo pitkään alalla toiminut Finno-Auton vetäjä Roman Seppenen.

Ilmainen sijaisauto

Asiakkaat voivat odottaa auton huollon valmistumista viihtyisissä ja uusissa asiakastiloissa, joissa käytössä on tv sekä kahvitarjoilu. Asiakastiloista näkee myös suoraan korjaamoon ja halutessa voi käydä tutustumassa auton huolto-/korjaustoimenpiteisiin.

Finno-Autolla on tarjolla viisi sijaisautoa huollon ajaksi. Sijaisautosta kannattaa kuitenkin aina sopia etukäteen. Sijaisauto käyttö on ilmainen, mutta auto tulee palauttaa tankattuna.

Modernit tilat

Korjaamossa on tilaa odotustiloineen on noin 500 m2. Huoltopaikkoja autoille on seitsemän. Asiakkaita palvelelee ja autoja korjaa sekä huoltaa yhteensä viisi alan ammattilaista. “Vuodessa korjaamossa huolletaan tai korjataan lähes kaksituhatta autoa” , Roman Seppinen mainitsee.

IMG 2141

"Meillä hoituvat sekä pienet huollot että isommat korjaukset", lupaa Roman Seppenen.

Yrityksellä on kaikki tarvittavat korjaamolaitteet, kuten pakokaasuanalysaattori, Bosch-diagnostiikkalaite, 3D nelipyöräsuuntausvälineet sekä merkkikohtaiset erikoistyökalut. Finno-Auto käyttää ainoastaan Fixus-varaosia. Huolto-osat löytyvät suoraan hyllystä. Tarvittaessa täydennyksiä saadaan samana päivänä. Korjaamo on kuulunut Fixus-ketjuun perustamisestaan lähtien.

"Määräaikaishuoltoja tehdään kaikkiin autoihin. Jakopään hihnojen vaihtoja on paljon. Alusta- ja jarrutöitä teemme päivittäin. Jos moottoriin tulee vikaa, meillä onnistuvat vaativatkin moottorikorjaukset", kertoo Roman Seppenen. Lisäksi korjaamossa tehdään autoihin lisävarusteasennuksia, kuten DEFA-lohkolämmittimet, lisäjarrupolkimimet sekä vetokoukut.

Nopeasti työn alle

IMG 2132

"Toimeen tartutaan aikailematta ja hintamme ovat kilpailukykyisiä", lupaa Seppenen. "Kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, työt päästään yleensä aloittamaan samana tai seuraavana päivänä. Nopeammin se tuskin onnistuu missään", Seppenen jatkaa ja kehottaa tulemaan Finno-Autoon, kun huolto- tai korjaustyöt ovat ajankohtaisia.

Finno-Auto tarjoaa asiakkaille huollon yhteydessä myös katsastuspalvelua, jolloin auto käytetään vuosikatsastuksessa huollon yhteydessä.

Rengas- ja tuulilasipalvelut

hotelli

Finno-Auto tarjoaa asiakkaille myös kaikki rengaspalvelut sekä rengashotellin. Rengashotelliasiakkaille tarjotaan myös renkaita edulliseen hintaan. Palvelutarjontaan kuuluu lisäksi autolasien tummennukset sekä tuulilasin vaihdot sekä korjaukset.

Isompien moottori- tai vaihteistoremonttien tullessa ajankohtaiseksi on hyvä tietää, että Finno- Autossa voi maksaa Fixus-laskulla tai erissä. Korotontan maksuaikaa on aina vähintään 30 päivää ja laskun voi jakaa peräti 24 kuukauden ajaksi.

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 20:00:00
Tiistai
08:00:00 - 20:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 20:00:00
Torstai
08:00:00 - 20:00:00
Perjantai
08:00:00 - 20:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550