Heikinlaakson Autohuolto | Stadin Fixus

Heikinlaakson Autohuolto

Sienitie 34, Helsinki 00760, Finland

Yritystiedot

Marko AhoHeikinlaakson Autohuolto Oy on kaikkien automerkkien yleiskorjaamo Helsingissä.

Tarjoamme työt kilpailukykyiseen hintaan ja saat kirjallisen kustannusarvion korjauksista. Erittelemme myös kaikki kulut kuitille tai laskulle, millä vältytään epäselvyyksiltä. Noudatamme aina valmistajien suosituksia ajoneuvosi huolloissa ja korjauksissa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi asioimaan kanssamme!

 

Sisäpuhdistus
Käsinpesu

Yritysesittely

Heikinlaakson autohuolto huoltaa autoja Pohjois-Helsingissä ja Itä-Vantaalla

IMG 2924 2 Medium

Pohjois-Helsingissä Heikinlaaksossa sijaitseva Heikinlaakson Autohuolto huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Yrittäjänä toimii Marko Aho, jolla on jo vuosikymmenten kokemus yrittäjyydestä.

Heikinlaakson Autohuollon Marko perusti vuonna 2016 tiloihin, joissa toimi aikaisemmin Viinikan Autohuolto. “Monet vanhoista Viinikan Autohuollon asiakkaista ovat jatkaneet asiointia sittemmin meidän kanssa. On ollut hienoa, kun olemme voineet tarjota autohuolto- ja korjauspalveluita kilpailukykyiseen hintaan. Toki myös muut lähiseudun asiakkaat ovat löytäneet palvelumme. Useat autohuoltoasiakkaista tulee lähiseuduilta Itä-Vantaalta ja Pohjois-Helsingistä ”, kertoo Marko Aho.

Korjaamotoiminta on laaja-alaista

IMG 2915 2 Medium

Tilavassa korjaamotilassa on 3 nosturia ja avarat sekä korkeat ovet mahdollistavat hyvin myös pakettiautojen huoltamisen. Korjaamo on varustettu nykyaikaisin korjaamolaittein, joihin kuuluvat Bosch-testerit, ilmastointihuoltolaitteet sekä pakokaasun mittauslaitteet. Ilmastointihuollossa voidaan huoltaa ja korjata ilmastointilaitteet. Lisäksi korjaamo on varustettu myös nykyaikaisilla 3D-nelipyöräsuuntauslaitteilla, joiden avulla voidaan korjata auton ajettavuutta tarkemmaksi sekä vähentää pyörien epätasaista kulumista. Korjaamon palveluksessa on tällä hetkellä 4 työntekijää, joista kaksi on autonasentajia.

Heikinlaakson Autohuollossa pystytään korjaamaan autojen lähes kaikki mahdolliset viat ja vauriot. “Mikäli autossa on sähkövika, pakoputki vuotaa, kori tarvitsee hitsausta tai auton moottori on vahingoittunut, pystytään korjaustyöt henkilö- ja pakettiautoihin tekemään merkistä riippumatta Heikinlaakson Autohuollossa. “

Moottorin osien pesulaite

“Korjaamon erikoisuuksiin kuuluu moottorin osien pesulaite ja maahantuojan mukaan Heikinlaakson Autohuolto on toistaiseksi ainoa liike pääkaupunkiseudulla, josta moottorin osien pesulaite löytyy merkkiliikkeiden lisäksi.”, Marko mainitsee. Moottorin osien pesulaitteen avulla moottorinosat voidaan puhdistaa karstasta ja muusta liasta kokonaan muutamassa minuutissa, kun muuten osien peseminen tapahtuisi liuottamalla, vieden tunteja.

Katsastuspalvelu on suosittu

IMG 2910 2 Medium

Heikinlaakson Autohuolto tarjoaa asiakkailleen myös katsastuspalvelua määräaikaishuollon yhteydessä. Palvelu sisältää katsastustarkastuksen, tarvittavat päästömittaukset, katsastuksessa käynnin ja vuositarkastusmaksun. “Palvelu on ollut suosittu, koska se säästää asiakkaan aikaa, kun katsastus suoritetaan vuosihuollon yhteydessä.”

Auki
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
07:30:00 - 17:00:00
Tiistai
07:30:00 - 17:00:00
Keskiviikko
07:30:00 - 17:00:00
Torstai
07:30:00 - 17:00:00
Perjantai
07:30:00 - 17:00:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 17:00
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 17:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550