Mosan Autohuolto Oy | Helsinki

Huoltis Tapanila

Hiidenportti 10, Helsinki 00730, Finland

Yritystiedot

MosanAutohuoltoHuoltis Tapanila huoltaa kaikki automerkit. Tilamme ovat korkeat ja tiloistamme löytyy myös isoille autoille soveltuvat nosturit.

Tapanilan Huoltis on vuodesta 2009 toiminut autokorjaamo Tapanilassa, joka huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Vanhat asiakkaat muistavat meidät nimellä Mosan Autohuolto Oy. Olemme osa koko maan kattavaa Fixus-ketjua ja käytämme vain laadukkaita alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia Fixus varaosia.

Keskitymme kaikessa tekemisessä laatuun ja palveluun. Meillä voit myös luottaa siihen, että toimimme sinun ja autosi parhaaksi. Kerromme aina eri vaihtoehdot, jos korjaukselle löytyy useampia tapoja, ja oman suosituksemme jolloin sinun on helpompi päättää mikä mielestäsi sinun autolle on parasta!

Yritysesittely

Tyytyväisten asiakkaiden autokorjaamo

Mosa2

Tapanilann Huoltis on osaava Fixus-monimerkkikorjaamo, jossa panostetaan paikallisuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun.

”Olemme paikallinen, tuttu ja turvallinen autokorjaamo. Meihin voi ottaa yhteyttä kaikissa auton huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. Asiakkaan ei aina tarvitse tietää mikä autossa on vikana, me kyllä selvitämme sen ja kerromme järkevistä korjausvaihtoehdoista auton iän ja käytön huomioon ottaen”, sanoo Huoltis Tapanilan korjaamopäällikkö Nikke Valygin.

”Auto pyritään saamaan kuntoon saman päivän aikana, jotta asiakas välttyy turhilta mutkilta työmatkojen tai lasten kuljetusten suhteen. On tärkeää, että asiakkaalle jää korjaamokäynnistä hyvä mieli, kun auto tulee nopeasti kuntoon.”

Mosa1Hallissa riittää tilaa ja korkeutta isoimmillekin autoille. Nosturille saadaan jopa 5000 kilon painoinen ajoneuvo. 

Myös pakettiautoille ja yritysasiakkaille

Korkeaan autohalliin mahtuvat myös raskaamman kaluston ajoneuvot, kuten Crafterit ja Sprinterit. Yritysasiakkaiden autot pidetään joustavalla ja luotettavalla palvelulla kunnossa. ”Asiakkaitamme ovat esimerkiksi lähialueen pk-yritykset", mainitsee Valygin.

Kaikki automerkit

Huoltis Tapanilan kokeneilla asentajilla on monipuolista osaamista, joka kattaa kaikki automerkit. Erityisen tuttuja ovat esimerkiksi Volkswagen-ryhmän merkit. Sähköiset huoltokirjat saadaan päivitettyä. Huollot tehdään valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, joten auton takuu pysyy voimassa.

Korjaamolla on kaikki tarvittavat testerit, ohjelmistot ja muu korjaamotekniikka. Nosturipaikkoja on yhteensä seitsemän, joten asiakkaan auto saadaan nopeasti työn alle. Tyypillisiä töitä ovat määräaikaishuollot, alustan osien uusimiset, vikadiagnostiikka, sähkötyöt, jarrutyöt kuten esimerkiksi jarruputkien uusimiset sekä erityisosaamista vaativat diesel-tekniikan huollot sekä korjaukset. 

mosa3

Myös isommat korjaukset kuten moottoriremontit onnistuvat Huoltis Tapanilassa. ”Teemme myös ruostekorjauksia”, korjaamopäällikkö huomauttaa.

Vahvasta osaamisesta huolimatta korjaamon palvelun hintataso pidetään kilpailukykyisenä. 

Valttina paikallisuus

Huoltis Tapanila (ent. Mosan Autohuolto) on paikallisten hyvin tuntema autokorjaamo. Paikallisuuteen panostetaan jatkossakin. Pikahuolto tekee myös ilman ajanvarausta pienet huolto- ja korjaustyöt, kuten öljyn- ja lampunvaihdot sekä vikakoodien luvut. Itselleen sopivan huoltoajan voi myös varata verkosta. Laskun voi maksaa myös Fixus-laskulla.

Rengaspalveluasiakkaita varten on oma korjaamonosturi, joten rengashotellipalvelut sujuvat sesonkienkin aikaan ripeästi.

Katsastuspalvelu onnistuu kätevästi huollon yhteydessä. Katsastuspiste sijaitsee samassa rakennuksessa. 

 

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 16:30:00
Tiistai
08:00:00 - 16:30:00
Keskiviikko
08:00:00 - 16:30:00
Torstai
08:00:00 - 16:30:00
Perjantai
08:00:00 - 16:30:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550