Idän Autokorjaamo

Idän Autokorjaamo vaati

Laippatie 17, Helsinki 00880, Finland

Yritystiedot

minikuvaKaikkia automerkkejä huoltava Idän Autokorjaamo sijaitsee Itäväylän tuntumassa hyvien yhteyksien varrella. Autokorjaamossa huolletaan ja korjataan kaikkia automerkkejä viiden ammattilaisen voimin. Tyypillisiä töitä ovat esimerkiksi vuosihuollot, moottorin jakopään huollot, alustan osien vaihdot, tuulilasin vaihdot, jarrutyöt, pakoputkiston uusimiset ja rengastyöt. Myös isommat moottoriremontit ja korjaukset kuuluvat palveluun.

Huollosta noudettava auto on aina puhtaaksi pesty!

Vahaus

Yritysesittely

Edullinen ja monipuolinen autokorjaamo

KorjaamoKaikkia automerkkejä huoltava Idän Autokorjaamo sijaitsee Itäväylän tuntumassa hyvien yhteyksien varrella. Fixus-korjaamo tunnetaan hyvästä palvelustaan. Huollosta noudettava auto on aina puhtaaksi pesty. 

”Kaikkiin meillä tehtyihin autohuoltoihin kuuluu aina auton ulkopesu kaupan päälle”, lupaa toinen Idän Autokorjaamon yrittäjistä, Mesut Acet. Pesu kuuluu yrittäjän mukaan hyvään asiakaspalveluun, johon monipuolisessa korjaamossa panostetaan. Palvelustaan korjaamo on saanutkin paljon kehuja sosiaalisessa mediassa.

Idän Autokorjaamossa huolletaan ja korjataan kaikkia automerkkejä viiden ammattilaisen voimin. Tyypillisiä töitä ovat esimerkiksi vuosihuollot, moottorin jakopään huollot, alustan osien vaihdot, tuulilasin vaihdot, jarrutyöt, pakoputkiston uusimiset ja rengastyöt. Myös isommat moottoriremontit ja korjaukset kuuluvat palveluun. ”Kaikissa autonhuoltoasioissa voi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarjousta. Hintamme ovat kilpailukykyiset”, sanoo Acet.

Kuva 2
Kuva: Korjaamolla on huoltoihin ja korjauksiin tarvittavat työkalut, laitteet sekä testerit.

 

Erityisen paljon korjaamolla on kokemusta Volkswagen-ryhmän automerkeistä, mutta korjaukset ja huollot saadaan yhtä hyvin tehtyä kaikkiin merkkeihin. 

Myös esimerkiksi päästömittaukset ja katsastuspalvelu kuuluvat toimintaan. Korjaamolla on kattava työkaluvalikoima korjausten ja huoltojen tekemiseen. 

Idän Autokorjaamossa tehdään myös vauriokorjauksia peltitöineen ja maalauksineen. 

”Isompien töiden tekemiseen saa ajan noin viikon päähän. Jos on kiireellinen työ, voi aika järjestyä hyvinkin nopeasti. Aina kannattaa kysyä”, yrittäjä muistuttaa. 

Pikahuolto ilman ajanvarausta

Kuva 3

Pikahuoltona Idän Autokorjaamossa tehdään ilman ajanvarausta pienet työt, kuten polttimonvaihdot ja öljynvaihdot. Korjaamo on avoinna myös lauantaisin. 

Roihupellon teollisuusalueelle on helppo löytää. Maksuttomia parkkipaikkoja on runsaasti ja metroasemalle on lyhyt kävelymatka.

Huollon tai korjauksen voi maksaa myös Fixus-laskulla.

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 17:00:00
Tiistai
08:00:00 - 17:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 17:00:00
Torstai
08:00:00 - 17:00:00
Perjantai
08:00:00 - 17:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550