Autohuolto Espoo Kauklahti

Kauklahden Autohuolto Oy

Myntinsyrjä 3, Espoo 02780, Finland

Yritystiedot

minikuvaKäytettävissämme on nykyaikaiset korjaamolaitteet, mm. vikadiagnoositesteri ja ilmastoinnin huoltolaite. Tavanomaisten työkalujen lisäksi käytämme merkkikohtaisia erikoistyökaluja. Huollamme ja korjaamme kaikkia henkilö- ja pakettiautoja sekä kevytkuorma-autoja.

Yleisimpiä töitämme ovat määräaikaishuoltojen lisäksi kansiremontit, jarru- ja kytkinremontit sekä ruostevauriokorjaukset (myös hitsaukset). Pikkutyöt kuten lampunvaihdot tehdään heti.

Varaosina Kauklahden Autohuolto käyttää pääasiassa Fixus-varaosia, joita korjaamo saa kolmesti päivässä. Toimintamme on nopeaa ja edullista.

Yritysesittely

Monipuolinen Fixus-korjaamo Kauklahdessa

IMG 2937 Medium

Kuva: Korkeatkin paketti- ja matkailuautot mahtuvat hallin ovista sisään.

Hiljattain laajentanut Kauklahden Autohuolto on monimerkkikorjaamo, jonka korkeaan halliin mahtuvat myös paketti- ja matkailuautot. Erikoisosaamisena ovat merkit Mercedes-Benz ja Volvo.

”Huollamme ja korjaamme kaikkia henkilö- ja pakettiautoja sekä kevytkuorma-autoja, toteaa Roy Lindgren. ”Koska meillä kummallakin on moottoriurheilutausta, myös motoristit työllistävät meitä jonkin verran”, täydentää Lasse Bussman.

Korjaamon erikoisalaa ovat Mercedes-Benzit ja Volvot. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Lindgren työskenteli kymmenisen vuotta Mercedes-Benz-merkkihuollossa. Yhteensä yrittäjillä on alalta jo 30 vuoden kokemus. 

Kauklahden Autohuollolla on kaikki tarvittavat ja nykyaikaiset korjaamolaitteet. ”Lisäksi meillä on merkkikohtaisia erikoistyökaluja ja laitteita. Esimerkiksi Mersuja varten olemme hankkineet merkkikohtaisen testerin. Meille ovatkin kaikenikäiset ja -kokoiset Mersut tervetulleita, uudemmissa voimme täyttää myös sähköiset huoltokirjat. Oikuttelevat automaattivaihteistotkin saadaan meillä kuntoon. Myös Sprinterit ja Vitot ovat meille tuttuja”, sanoo Lindgren.

1IMG 0968 Medium

Kuva: Huoltoja ja korjauksia tehdään kaikenmerkkisiin autoihin.

Korjaamon yleisimpiä töitä ovat kaikenmerkkisten autojen määräaikaishuoltojen lisäksi kansiremontit, jarru- ja kytkinremontit sekä ruostevauriokorjaukset. Lokakuussa ajankohtaisia ovat talvihuollot, joilla auton pakkaskunto varmistetaan nesteiden tarkistuksilla ja öljyn sekä suodattimien vaihdoilla. Myös lohkolämmittimet sisäpistorasioineen ovat syksyllä kysyttyjä.

Kaikki merkit, kaikki korjaamotyöt

1IMG 0975 Medium

Kuva: Yrittäjät Roy Lindgren (vas.) ja Lasse Bussman varmistavat, että työt sujuvat asianmukaisesti.
Molemmilla on moottoriurheilutausta, Lassella rallin puolelta ja Roylla moottoripyörien parista.

”Kaikki alan työt onnistuvat”, lupaavat yrityksen vetäjät. ”Olipa kyseessä sitten vaihtomoottorin asennus tai öljynvaihto. Tarvittaessa huolehdimme maalauksistakin sopimus-maalaamojamme käyttäen,” sanoo Lindgren.

Varaosina Kauklahden Autohuolto käyttää alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia.
”Toimintamme on nopeaa ja edullista”, lupaa Bussman.

”Huoltoon tai korjattaviksi voimme ottaa auton yleensä viikon kuluessa, pikkutyöt kuten lampunvaihdot tehdään heti. Tervetuloa asiakkaaksemme näissä merkeissä!”

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
07:30:00 - 17:00:00
Tiistai
07:30:00 - 17:00:00
Keskiviikko
07:30:00 - 17:00:00
Torstai
07:30:00 - 17:00:00
Perjantai
07:30:00 - 17:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550