RJV Autohuolto | Helsinki

RJV Autohuolto Oy

Mekaanikonkatu 7, Helsinki 00880, Finland

Yritystiedot

”Pidämme kiinni lupauksistamme. Meille on kunnia-asia, että tilamme ovat siistit ja homma toimii. Hinnan ja laadun suhteen pitää olla hyvä.”

IMG 7621

Palvelemme teitä nykyaikaisissa tiloissa Helsingissä. Korjaamoillamme on kaikkiin automerkkeihin soveltuvat testerit.

Huollamme myös takuun alaisia autoja ja luonnollisesti niiden takuu säilyy. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Noudatamme tiukkoja laatukriteereitä niin korjaustyössä kuin käyttämissämme varaosissa.

Annamme takuun kaikelle tekemällemme työlle.

Sisäpuhdistus
Verhoilupuhdistus
Käsinpesu
Vahaus

Yritysesittely

RJV Autohuolto Oy perustettiin vuonna 2007. Sitä ennen Risto Jumppasen perustama korjaamo oli toiminut vuosina 1996-2007 nimellä RJV-Auto & Konehuolto Oy.
Herttoniemen RJV Autohuollon toiminnan käynnistimme joulukuussa 2008. Fixus-ketjuun liityimme heti seuraava vuonna.

Uusi korjaamo sai heti hyvän vastaanoton. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen työllistimme itseni lisäksi jo kolme ammattilaista. Nykyisin palvelemme asiakkaita 13 ammattilaisen voimin. 

Hyvä huoltokorjaamo on mielestämme sellainen, jossa asiakaspalvelu on ykkösasia. 

Pidämme kiinni lupauksistamme. Meille on kunnia-asia, että tilamme ovat siistit ja homma toimii. Hinnan ja laadun suhteen pitää olla hyvä.Tässä olemme onnistuneet ilmeisen hyvin, sillä meillä on paljon pitkiä asiakassuhteita. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme.

Vuonna 2015 myös Espoon RJV Autohuollon toiminta siirrettiin Herttoniemeen. Iloksemme olemme huomanneet, että espoolaiset asiakkaat ajavat nyt pitkänkin matkan takaa meille Herttoniemeen huoltoon, koska täällä toimivat ne tutut ja luotettavat henkilöt. 

Suuri osa henkilöstöstämme onkin ollut mukana jo toiminnan alkuvuosista lähtien. Asiakaspalvelu toimii mielestämme parhaiten silloin, kun on hyvä työilmapiiri ja ydinporukka pysyy pitkälti samana.

Asiakaspalvelua vankalla autoalan kokemuksella

Oman tieni autokorjaamoyrittäjäksi voi sanoa alkaneen jo kouluvuosina. Mopot ja pienkoneet kiinnostivat ja niiden parissa tuli maalla vietettyä aikaa. Isäni oli peltiseppä, ja omassa hallissamme sain touhuta mopojen, pienkoneiden ja autojen kanssa.

Autopuolen koulutuksen ja armeijan jälkeen aloitin mekaanikon työt Bilian merkkikorjaamossa Volvojen ja Renaultien parissa. Tehtävänimikkeinä olivat esimerkiksi omamekaanikko, pikahuoltomekaanikko ja palveluautomekaanikko.

Kymmenen vuoden merkkikorjaamokokemuksen jälkeen siirryin RJV Autohuollon yrittäjäksi tänne Herttoniemeen. 

Nyt olen toiminut alalla jo yli 20 vuotta. On ollut mukava huomata, että missään vaiheessa autoala ei ole jämähtänyt paikoilleen. Koko ajan saa ja pitää opetella uutta. Viime vuosina autojen päästöarvot ovat kiristyneet ja tarkentuneet entisestään. Erilaisten hybridien ja täyssähköautojen määrä kasvaa.

On hyvä, että kehitys jatkuu ja siksi pidämme ammattitaitomme ajan hermolla. Kouluttaudumme jatkuvasti sekä polttomoottoriautojen, hybridien että täyssähköautoautojen tekniikkaa silmällä pitäen. Fixus-korjaamoiden yhteistyö, tiedon jakaminen ja koulutukset varmistavat, että kaikille automalleille on jatkossakin riippumaton korjaamoketjuvaihtoehto. 

Itse pidän omia asentajan taitojani yllä myös toimimalla vapaa-aikanani Top Fuel -kuninkuusluokan kiihdytysautojen parissa huoltomekaanikkona.

Tervetuloa asiantuntevaan RJV Autohuoltoon!

Terveisin
Tero Kolunsarka, RJV Autohuollon yrittäjä

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
07:30:00 - 17:00:00
Tiistai
07:30:00 - 17:00:00
Keskiviikko
07:30:00 - 17:00:00
Torstai
07:30:00 - 17:00:00
Perjantai
07:30:00 - 17:00:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550