Autohuolto Kirkkonummi

Te Service

Juusjärventie 140, Kirkkonummi, Finland

Yritystiedot

minikuvaPohjois-Kirkkonummella sijaitsevaan Te-Servicen reilun korjaamon maine tuo asiakkaita jopa kymmenien kilometrien takaa. Yritys on tullut tunnetuksi pakettiautoihin erikoistuneena yleiskorjaamona.

Te-Servicen yrittäjänä toimii Tony Eriksson, joka on ollut alalla yli 20 vuotta ja työskennellyt merkkikorjaamoissa sekä yleiskorjaamossa. Hänelle on kertynyt kokemusta varsinkin Fordeista sekä Peugeot-, Fiat-, ja Citroën-pakettiautoista.

Koorjaamohallissa on tilaa noin 185 m2, nosturipaikkoja kolme ja nostokykyä 5000 kg:aan saakka. Kiireisinä aikoina korjaamon siisteissä tiloissa työskentelee kaksi asentajaa.

Yritysesittely

Te Service Kirkkonummella – palvelee yksityisasiakkaita ja yrityksiä

TämäIMG 2253 Large

Pohjois-Kirkkonummella sijaitsevan Te-Servicen reilun korjaamon maine tuo asiakkaita jopa kymmenien kilometrien takaa. Yritys on tullut tunnetuksi pakettiautoihin erikoistuneena yleiskorjaamona.

Fixus-korjaamo Te-Servicen yrittäjänä toimii Tony Eriksson, joka on ollut alalla pitkään ja työskennellyt merkkikorjaamoissa sekä yleiskorjaamossa. Hänelle on kertynyt kokemusta varsinkin Fordeista sekä Peugeot-, Fiat-, ja Citroën-pakettiautoista.

TämäIMG 2242 Large

Uuden korjaamohallin yrittäjä rakennutti vuonna 2011. Tilaa on noin 185 m2 , nosturipaikkoja kolme ja nostokykyä 5000 kg:aan saakka. Kiireisinä aikoina korjaamon siisteissä tiloissa työskentelee kaksi asentajaa.

Kaikki automallit ja merkit

”Käytettävissämme on uusinta korjaamotekniikkaa, esimerkiksi ohjauskulmalaitteet, vikadiagnoosilaitteet, ilmastoinnin huoltolaitteet sekä rengastyölaitteet.

tämäIMG 2186 Large

”Tyypillisiä töitämme ovat henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot, ilmastoinnin huollot, kytkinremontit, jakopään huollot sekä rengastyöt. Asiakaskuntamme koostuu yksityisautoilijoista ja yritysautoilijoista. Palvelua tarjotaan molemmilla kotimaisilla kielillä”, lupaa Tony Eriksson.

“Huollon ajaksi asiakkaalle on tarjolla sijaisautomahdollisuus, joka on myös ilmainen”

Te-Service käyttää laadukkaita Fixus-varaosia, tarvittaessa myös alkuperäisosia. Yleisimmät huolto-osat löytyvät suoraan hyllystä. Täydennystä tulee kaksi kertaa päivässä. “Yhteistyö fixuksen kanssa on ollut mutkatonta ja varaosat tulee päivittäin.”.

Myös katsastuspalvelu ja rengasmyynti

Rengasasioissa kannattaa tarkistaa Te-Servicen uusimmat rengastarjoukset (mm. Hankook ja Laufenn). Helpoin ratkaisu kesä- ja talvipyörien varastointiin on renkaiden kausisäilytys, joka maksaa 76€ kaudelta sisältäen myös alle vaihdon. Jos auton katsastus on ajankohtainen, voidaan se hoitaa esimerkiksi huollon yhteydessä kuntoon.

TämäIMG 2202 Large

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550