Mistä tunnistat laadukkaat alustan osat? - Stadin Fixus

Laadukkaat alustan osat tunnistaa tietenkin materiaalien laadukkuudesta, osien yhteensopivuudesta alkuperäisosien kanssa sekä luotettavasta valmistajasta. Kaikki CTR-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan samojen periaatteiden mukaisesti, kuin CTR:n alkuperäistuotteet. CTR on johtava ohjauksen ja alustan osien ensiasennusvalmistaja, joka toimittaa teknisesti huippulaatuisia osia useille autonvalmistajille: mm Hyundai, Kia, Audi, BMW ja Volvo.

Materiaalien sopivuus

Terästä, alumiinia ja kumia on saatavilla useina erilaisina seoksina, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet. Kehittäessään tuotteita OE-markkinoille yli 40 vuoden ajan CTR on oppinut tarkasti, miten eri materiaalit käyttäytyvät erilaisissa olosuhteissa. Siksi CTR käyttää vain materiaaleja, jotka varmistavat parhaat tulokset kunkin tuotteen vaatimissa olosuhteissa. Olisi helppoa säästää kustannuksia käyttämällä sopimatonta materiaalia, mutta lopputulos voisi osoittautua heikoksi. CTR ei halua toimia niin.

Vetolujuus

Kuulanivelten kriittisin ominaisuus on kyky kestää alustan kautta liikkeen aikana välittyviä suuria voimia. Tutkimalla näitä voimia CTR on saanut tietää, kuinka suurta vetolujuutta kunkin kokoinen nivel vaatii. CTR:n kullekin tuotteelle määrittelemä vetolujuus on aina yhtä hyvä tai parempi kuin alkuperäistuotteen.

Kuulatappiliitos

Tasainen liike ja riittävä vastus varmistavat, että ajoneuvo pysyy hallinnassa. Uudenaikaisen nylonmateriaalista valmistetun kuulaistukan ansiosta voitelua ei tarvita, mutta oikeanlainen materiaali ja alkuperäismomentti varmistavat, että osa pysyy yhtä kestävänä koko elinkaarensa ajan. OE-tuotteita kehittäessään CTR on kasvattanut tietämystään myös tässä suhteessa.

Osien yhteensopivuus

CTR-tuotteet on suunniteltu korvaamaan alkuperäinen osa ongelmitta. CTR takaa, että mitat ja kiinnitysosat ovat täysin yhteensopivia OE-osan kanssa ja varmistavat kestävän lopputuloksen mahdollisimman lyhyellä asennusajalla.


Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 17:00
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550