Metsälän autohuolto Oy | Stadin Fixus

Metsälän autohuolto Oy

Ormuspellontie 10, Helsinki 00700, Finland

Yritystiedot

minikuva1

Helsinki-Malmin lentokentän läheisyydessä Malmilla toimii Metsälän Autohuolto Oy. Monimerkkikorjaamo huoltaa ja korjaa kaikki automerkit jo 30 vuoden tuomalla kokemuksella. Asiakkaille on tarjolla myös täyden palvelun rengasliikkeen palvelut eli kaikki rengastyöt sekä renkaiden ja vanteiden myynti. Perheyrityksen liiketoiminnasta ja työnjohdosta vastaa Janne Tolonen.

Metsälän autohuolto on varustettu viidella nosturilla ja korjaamossa on lisäksi 4 lattiapaikkaa. Korjaamossa voidaan huoltaa henkilö-, paketti ja matkailuautot. Korjaamo on varustettu nykyaikaisin korjaamo- ja rengastyölaittein. Diagnostiikka eli vikakoodinlukijan avulla autojen korjaamisesta voidaan antaa tarkat hinta-arviot.

Ympäristöasioihin suhtaudutaan Metsälän autohuollossa vakavasti ja ongelmajätteiden kuten akkujen, nesteiden ja renkaiden kierrätyksestä huolehditaan kunnolla.

Tervetulleeksi palvelevaan autohuoltoon!

 

Kirkkonummen Kylmälässä sijaitseva STS Evitskog huoltaa ja korjaa kaikki autot. Autohuollon lisäksi korjaamo toimii yleiskorjaamona monille kodin pienkoneille, kuten ruohonleikkureille ja lumilingoille. Korjaamon toiminnasta vastaa Jan Phjepsen ja palvelua on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, englanniksi ja saksaksi.

Korjaamo on varustettu tarvittavin nykyaikaisin korjaamolaittein ja kaikki korjaustoimet pystytään suorittamaan ja tarvittaessa erikoistyökaluja saadaan hankittua nopeasti toisista Fixus korjaamoista. Korkeat tilat mahdollistavat myös raskaankaluston, matkailuautojen ja pakettiautojen huoltamisen.

Useimmat korjaamon asiakkaat tulevat lähiseudulta (Evitskog, Kylmälä, Lapinkylä, Veikkola, Kirkkonummi), mutta myös Espoon, Helsingin ja Siuntion autoilijat ovat hyvin löytäneet korjaamon. Asiakkaat arvostavatkin korjaamon laatua, hyvää palvelua sekä kohtuuhintaisuutta.

Yritysesittely

Metsälän autohuolto on monimerkkikorjaamo Malmilla

METSÄLÄ1

Metsälän autohuolto Oy on perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1991. Vuosi 2021 on korjaamon 30. toimintavuosi ja samalla yrityksen juhlavuosi.

Metsälän autohuolto korjaa sekä huoltaa kaikki automerkit ja toimii myös täyden palvelun rengasliikkeenä. Korjaamon vieressä sijaitsee Suomen suurimman autonosien maahantuojan Koivusen keskusvarasto ja tämä näkyy myös toimipisteen erittäin nopeina osatoimituksina.

Asiakkaat tuntevat korjaamon hyvästä asiakaspalvelusta sekä hintojen paikkansapitävyydestä. “Kun arvio annetaan niin se myös pitää, ellei muuta erikseen sovita. Autoa noudettaessa asiakkaalle ei tule myöskään yllätyksiä.”, mainitsee yrityksen toiminnasta vastaava Janne Tolonen.

Pitkä historia ja henkilöstön kokemus

2.vastaanottoIMG 4499 2

Metsälän autohuolto Oy perustettiin vuonna 1991 Helsingin Metsälään. Vuonna 2014 yrityksen omistaja vaihtui, kun Tolosen perhe osti korjaamon toiminnan.

Muutaman vuoden kuluttua korjaamon tilat alkoivat käydä pieniksi Metsälässä ja vuonna 2017 avattiin uusi toimipiste Malmille, mikä nosti korjaamon nosturipaikkojen määrän kahdesta viiteen. Vuonna 2019 Malmin toimipisteessä toteutettiin uusi laajennus ja nosturipaikkojen määrä nostettiin toimipisteessä kolmesta viiteen ja lattiapaikkoja tuli neljä lisää. Samassa yhteydessä Metsälän alkuperäinen toimipiste myytiin.

Korjaamon päivittäisestä toiminnasta vastaa Janne Tolonen joka vastaa yrityksen koko liiketoiminnasta ja työnjohdosta. Lisäksi korjaamossa työskentelee 6 autoasentajaa, joista monet ovat työskennelleet yrityksen palvelussa pitkään ja omaavat laajan kokemuksen alalta

Kattavat autohuoltopalvelut

4.työkuvaIMG 4490 2 LI

Korjaamon käytettävissä on uusin korjaamotekniikka, kuten ohjauskulma-, vikadiagnoosi- ja ilmastoinnin huoltolaitteet. Pääosa autojen huoltotöistä koostuu automerkkien vuosihuolloista ja kuluvien osien, kuten jarru- ja alustan osien vaihdoista. Lisäksi korjaamosta löytyy myös osaamista vaativiin moottori- ja vaihteistoremontteihin. Autojen sähkövikojen paikantaminen ja korjaus ovat korjaamon arkipäivää samoin kuin hybridiautojen huolto. Myös mahdolliset ruostevauriokorjaukset ja hitsaustyöt voidaan toteuttaa. Uutena palveluna asiakkaita varten löytyy nyt tuulilasin vaihdot.

“Pyrimme pitämään autohuoltojonot pienenä ja yleensä autohuoltoon pääsee 2-4 arkipäivässä.”, kertoo toiminnasta vastaava Janne Tolonen.

Korjaamolla tehdään vuosittain lukuisia lisävarusteasennuksia, kuten moottorin lämmittimen ja sisätilan lämmittimien sekä lisävalojen asennuksia. Ilmastointilaitteet ja niiden korjaukset tehdään myös omassa toimipisteessä. Ilmastointilaitteen huolto ja R134a sekä R1234yf -kylmäaineiden täyttö on helppo ja kätevä toteuttaa muun huollon yhteydessä.

Metsälän Autohuollossa on mahdollisuus suorittaa autoon nelipyöräsuuntaus, jolloin pyörien aurauskulmat ja kallistumat mitataan. Tavoitteena on säätää pyörien ohjauskulmia siten, että auto kulkee mahdollisimman suorassa. Nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä aina renkaanvaihdon yhteydessä.

Asiakkaille on saatavilla myös sijaisauto-, nouto- sekä katsastuspalvelu. Sijaisautopalvelussa asiakas saa huollon ajaksi käyttöönsä sijaisauton. Noutopalvelussa auto noudetaan asiakkaalta ja palautetaan asiakkaalle. Katsastuspalvelussa auto huolletaan katsastuskuntoon sekä käytetään katsastuksessa hyväksytysti.

.

Täyden palvelun rengasliike

3.HallikuvaIMG 4469 2

Renkaat, vanteet, rengastyöt ja renkaiden säilytys kuuluvat nykyisin Metsälän autohuollon palveluihin. Liike myy kaikkia rengasmerkkejä ja saatavilla on eri maahantuojien vanteita. Asiakkaat voivat vaihtaa auton renkaat rengassesongin aikana jopa ilman ajanvarausta. Renkaat voi jättää samalla kertaa kätevästi rengashotellin säilytykseen. “Rengashotellissa on myös toistaiseksi hyvin tilaa”, mainitsee Janne.

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:30:00 - 16:30:00
Tiistai
08:30:00 - 16:30:00
Keskiviikko
08:30:00 - 16:30:00
Torstai
08:30:00 - 16:30:00
Perjantai
08:30:00 - 16:30:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni
Lisäksi avoinna sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550